Oprichters

Sasja Klein

Sasja Klein
Sasja Klein

Al vanaf jonge leeftijd beoefend Sasja meerdere vechtsporten waaronder Judo, Muay Thai en Karate. Al meerdere jaren geeft Sasja zelf les.

“Je eigen identiteit vinden”

Sasja heeft zich al vroeg in haar leven geïnteresseerd in de ontwikkeling van de mens. Na haar middelbare school is Sasja begonnen aan de opleiding Psychologie aan de Erasmus Universiteit Rotterdam. Ze heeft haar bachelor Onderwijs- en Ontwikkelingspsychologie afgerond en daarna haar master Klinische Kinder- en Jeugdpsychologie. Daarnaast heeft Sasja de opleiding tot Docent Weerbaarheid gevolgd.

“Werken aan je persoonlijke  weerbaarheid houdt nooit op”

Inspanningen leveren resultaat, net als inspanningen dat op school hebben. Zolang je maar je best doet. Sommige obstakels in je leven lijken soms onoverkoombaar. Soms lukt iets de eerste keer niet, maar door te oefenen en door te zetten kun je veel dingen bereiken die misschien op het eerste ogenblik onmogelijk lijken. Een berg beklimmen lukt vaak niet zonder enige oefening. Door kleine stappen vooruit, door doorzettingsvermogen en de wil om omhoog te gaan, lukt het wel.

“Soms kan je niet alles alleen, hulp vragen vergt kracht en moed”

Het geven van trainingen doet Sasja vanuit haar hart met veel passie en plezier. Cursisten voelen zich bij Sasja snel op hun gemak, doordat Sasja erg toegankelijk is.

 Leo Klein

Leo Klein
Leo Klein

“Waar een wil is, is een weg”

Leo is al vroeg in zijn leven in aanraking gekomen met vechtsporten. Tijdens zijn sportcarrière heeft Leo getraind bij verschillende sportscholen en grootmeesters in het Karate. Door zijn leraren werd hij niet gezien als een “talentvolle” jongen, maar mede door zijn doorzettingsvermogen en zijn vechtersmentaliteit is hij bij het Nederlandse Shotokan Karate Team gekomen. Hij heeft mee mogen doen aan verschillende EK toernooien met als hoogtepunt het WK in Egypte in 1988. Naast karate heeft hij ook een aantal jaar fanatiek Muay Thai en verschillende andere vechtsporten gedaan. Zijn mening is, dat er niet één vechtsport superieur is aan de andere en wilde dan ook van zoveel mogelijk mensen en verschillende disciplines kunnen leren.

“Geen enkele weg is de beste weg”

Leo heeft verschillende vervelende dingen meegemaakt tijdens zijn jeugd en vond in Karate zijn uitlaatklep. Door zijn vechtsporten is hij meer in balans gekomen met zichzelf. Mede door zijn vechtersmentaliteit heeft Leo op latere leeftijd nog een Universitaire studie afgerond.

Al vroeg is hij met veel passie en plezier begonnen met het lesgeven. Leo heeft een bepaalde “echtheid” over zich heen waardoor cursisten zich snel veilig voelen.Ook Leo heeft de opleiding tot Docent Weerbaarheid gevolgd. Met het overbrengen van zijn ervaringen, kennis en kunde van vechtsporten en weerbaarheid wil hij iedereen de mogelijkheid bieden om zoveel mogelijk uit zichzelf te kunnen halen.