Conditie training

Wat is conditie training

Deze trainingsvorm is een combinatie van bokszaktraining en functioneel fitness. Op een actieve, prettige manier werken aan je conditie en je zelfvertrouwen. de conditie training is goed voor lichaam én geest. Je zult zien dat je conditie met sprongen vooruitgaat, terwijl opgehoopte stress, spanning en frustratie op een natuurlijke manier afvloeien. Met de training bieden wij een leuke manier van trainen die gericht is op conditie, techniek en houding. Na de warming-up worden er combinaties van stoten, houdingen en verplaatsingen geoefend. Tijdens de training is er op momenten extra aandacht voor conditie en stretching. Deze trainingsvorm is een van de beste workouts die er bestaat.

De voordelen van conditie training:

  • toename conditie door intensieve training;
  • individuele training in een groep;
  • geschikt voor man en vrouw;
  • geschikt voor beginner en gevorderde;
  • begeleiding van een ervaren trainer;
  • combinatie van techniek, conditie en stretchen bevordert fysieke en mentale kracht;

Veilige setting

De conditie training bij PGK Trainingen is verantwoord en effectief. Je blaast stoom af en leeft je uit onder begeleiding van een ervaren instructeur. Hij creëert de veilige setting waarbinnen je voluit kunt gaan.

Voor iedereen

De conditie training bij PGK Trainingen is er voor iedereen; man of vrouw, jong of oud, beginner of gevorderde: de training is door iedereen te leren! Je traint in groepsverband. De intensiteit van de training geeft je een boost, is goed voor spieren, zenuwstelsel en bloedsomloop en bevordert je kracht en uithoudingsvermogen. Alle negatieve energie kan je een uur lang ontladen. er wordt onder andere gewerkt met Kettlebells, elastieken en slamballs.

Aan het einde van de les zul je moe maar voldaan naar huis gaan!

TRAININGSTIJDEN

De trainingstijden zijn:

Vrijdagavond van 19:00 uur tot 20:00 uur

CONTRIBUTIETARIEF

€ 17,50 per maand.

De contributie dient vooruit te worden betaald, daarbij geldt dat de betaling voor de 1e van iedere nieuwe maand op onze rekening dient te staan NL59 RABO 0120314592.

De opzegtermijn is één maand, het hiervoor verschuldigde bedrag betaal je bij aanvang van je abonnement.

Je kunt het inschrijfformulier als PDF downloaden door op onderstaande link te klikken. Als je het formulier hebt gedownload, kun je dit printen en het ingevulde formulier inleveren bij de instructeur van de les.

Inschrijfformulier PGK Trainingen BV

LOCATIE

Dorpshuis de “Swaensvoet” Marktveld 9, 3264 AL te Nieuw-Beijerland

Nieuwsbrief