Conditie bokszaktraining

Wat is bokszaktraining

Op een actieve, prettige manier werken aan je conditie en je zelfvertrouwen. Bokszaktraining is goed voor lichaam én geest. Je zult zien dat je conditie met sprongen vooruitgaat, terwijl opgehoopte stress, spanning en frustratie op een natuurlijke manier afvloeien. Met de bokszaktraining bieden wij een leuke manier van trainen die gericht is op conditie, techniek en houding. Na de warming-up worden er combinaties van stoten, houdingen en verplaatsingen geoefend. Tijdens de training is er op momenten extra aandacht voor conditie en stretching. Deze trainingsvorm is een van de beste workouts die er bestaat.

De voordelen van bokszaktraining:

  • toename conditie door intensieve training;
  • individuele training in een groep;
  • geschikt voor man en vrouw;
  • geschikt voor beginner en gevorderde;
  • begeleiding van een ervaren trainer;
  • combinatie van techniek, conditie en stretchen bevordert fysieke en mentale kracht;
  • geen fysiek contact met andere mensen, volledig gericht op boksstoten met houding.

Veilige setting

De bokszaktraining bij PGK Trainingen is verantwoord en effectief. Je blaast stoom af en leeft je uit op de bokszak onder begeleiding van een ervaren instructeur. Hij creëert de veilige setting waarbinnen je voluit kunt gaan. Tijdens deze training wordt op geen moment met een sparringpartner geoefend. Je hebt de mogelijkheid om lekker voluit te stoten zonder dat je iemand of jezelf letsel aanbrengt.

Voor iedereen

De bokszaktraining bij PGK Trainingen is er voor iedereen; man of vrouw, jong of oud, beginner of gevorderde: de bokszaktraining is door iedereen te leren! Je traint in groepsverband. De intensiteit van de bokszaktraining geeft je een boost, is goed voor spieren, zenuwstelsel en bloedsomloop en bevordert je kracht en uithoudingsvermogen. Alle negatieve energie kan je een uur lang ontladen op de bokszak.

Aan het einde van de les zul je moe maar voldaan naar huis gaan!

Tijdens de proeflessen kun je onze bokshandschoenen gebruiken. Als je bokszaktraining gaat doen moet je de bokshandschoenen zelf kopen. Je kunt bij ons de benodigde materialen aanschaffen.

TRAININGSTIJDEN

De trainingstijden zijn:

Maandagavond van 19:00 uur tot 20:00 uur

CONTRIBUTIETARIEF

€ 18,50 per maand.

De contributie dient vooruit te worden betaald, daarbij geldt dat de betaling voor de 1e van iedere nieuwe maand op onze rekening dient te staan NL59 RABO 0120314592.

De opzegtermijn is één maand, het hiervoor verschuldigde bedrag betaal je bij aanvang van je abonnement.

Je kunt het inschrijfformulier als PDF downloaden door op onderstaande link te klikken. Als je het formulier hebt gedownload, kun je dit printen en het ingevulde formulier inleveren bij de instructeur van de les.

Inschrijfformulier PGK Trainingen BV

 LOCATIE  

Dorpshuis de “Swaensvoet” Marktveld 9, 3264 AL te Nieuw-Beijerland